Tool Time – bliv opdateret på dine optimeringsværktøjer

Sidste års hotte optimeringsværktøj var Hotjar – og vi havde deres CEO, David Darmanin, på Conversionboost (se video herunder). I år gør vi det på en anden måde, nemlig ved at præsentere Tool Time. For vi elsker online tools!

Vi har inviteret en række mennesker bag 4 superspændende værktøjer på besøg for at give dig en hurtig effektiv introduktion til, hvordan du kan bruge deres værktøj til at optimere din digitale forretning.

Det er værktøjer, vi mener, er superrelevante for dig at kende, når du arbejder med konverteringsoptimering. Nu får du den unikke chance for at opleve menneskene bag disse projekter, når de selv – på bare 7 minutter – giver dig det bedste fra deres optimerings-tool.

Du kan opleve:

 • TestLab
  Ny dansk app til at brugerteste din mobile prototype, med analyse, feedback og statistik.
 • Mouseflow
  Værktøj til session replay, heatmaps, funnel-analyse og meget mere.
 • Sitegainer
  Optimeringsplatform, med bl.a A/B test og en lang række andre features.
 • Smart Notifications
  Motiverende budskaber, der gør besøgende til købere.

4 stærke og interessante værktøjer – måske nye for dig, måske et alternativ til dem, du bruger i dag. Uanset hvad – rigtig sundt at kende dem til værktøjskassen.

Conversionboost er et event, der fokuserer bredt på konverteringsoptimering og digital vækst, så vi synes også at der skal tales om værktøjer, metoder, systemer og processer – alt det, der ligger rundt om de praktiske projekter, vi alle arbejder på til daglig.

Her kan du (gen)opleve David Darmanin fra sidste års Conversionboost – eller hoppe direkte til hans glimrende oplæg om “8 Heatmaps Tests that reveal visitor behaviour”, der lå til grund for oplægget i 2016.

Hotjar CEO David Darmanin

Se alle videoerne fra sidste år her.

Det er Tool Time på Conversionboost den 14. marts 2017.

Et specialiseret event om digital vækst og optimering.

[button label=”Vis mig hele programmet” url=”/program2017/” color=”#ff6600″ target=”_parent”] [button label=”Ja tak, jeg vil med til Boost!” url=”/tilmelding/” color=”#149610″ target=”_parent”]