Talerne på konferencen 2018

Karl Gilis

Karl Gilis (B)

Partner, AG Consult · Ok, Karl har et dokumenteret ry for at være branchens sjoveste speaker. Og han var også sindsygt populær da han var med for to år siden. Men med en portefølje at store europæiske brands og et kanonskarpt øje for de utrolige potentialer de går glip af, er han perfekt til at skærpe dine evalueringsteknikker. Men ja, det bliver naturligvis også en fest, det manglede da bare. Velkommen tilbage Karl.

Mere Karl Gilis: Twitter · Slideshare · Youtube · Facebook · Website

Amy Harrison

Amy Harrison (UK)

Sales Copywriter, HarrisonAmy.com · Snup et par videoer med Amy på youtube, så ved du, at vi her har fat i en superspændende personlighed. Hun kommunikerer klart, underholdende og effektivt om den vanvittigt store betydning tekst har i det digitale salgsarbejde. Alle der arbejder med optimering, ved at tekst alt for ofte bliver nedprioriteret, så alene at komme til Conversionboost og høre Amy, er billettens pris værd. Alle der har fingrene i tekst (der skal sælge) skal komme og høre hende, vi siger det bare.

Mere Amy Harrison: Twitter · Youtube · Facebook · Website

Anders Toxboe

Anders Toxboe (DK)

Digital udviklingschef, DR · Det er helt urimeligt forkert, at Anders ikke har været taler på Conversionboost før. Med hans solide fundament indenfor UX (fx igennem ui-patterns.com), hans erfaring som digital udviklingschef i DR og hans store viden om adfærdsdesign og webpsykologi, er hans profil det perfekte match. Husk at få googlet ham inden Conversionboost, for der er så meget indsigt og erfaring at hente i hans mange blogindlæg, websites, videoer osv. Så er du klar til at blive toppet op med det sidste nye når vi mødes.

Mere Anders Toxboe: Twitter · Youtube · Facebook · Website · Slideshare · Linkedin

Portrait-Andre-Morys

André Morys (DE)

CEO, Web Arts · Når store e-handelsvirksomheder i Tyskland skal gøre noget alvorligt ved deres digitale vækst, så går de til Web-Arts. Med André ved roret har bureauet vist utrolig vækst, med et stærkt fokus på adfærdspsykologi og datadrevne beslutninger. At få lov til at lure deres metoder og teknikker igennem André's fantastiske keynotes, er værdifuldt for os alle. Der er faktisk en grund til, at vi bliver ved med at invitere André til Conversionboost.

Mere André Morys: Youtube · Website · Slideshare · Linkedin

John Ekman

John Ekman (SE)

Chief Conversionista, Conversionista · John Ekman hører til skandinaviens absolutte top når det kommer til konverteringsoptimering. Han brænder virkeligt for emnet og er aldrig bange for at udfordre andres holdninger om optimering. Han har totalt domineret scenen i Sverige og hans event Conversion Jam i Stockholm er blevet så stort og populært, at det er blevet kopieret til Oslo også. Du har oplevet ham på Converisonboost før, men John's indhold er altid superskarpt, men samtidigt jordnært og underholdende. Vi bliver alle klogere på optimering i hans selskab.

Mere John Ekman: Twitter · Youtube · Facebook · Website · Slideshare · Linkedin

OleGregersen400x400

Ole Gregersen, arrangør og vært

Optimeringskonsulent, Optuner · Som altid har vi Ole Gregersen som toastmester og fanebærer. Han brænder også for emnet og er som arrangør med til at sikre, at vi får de bedste eksperter på dansk jord. Til daglig laver han heller ikke andet en konverteringsoptimering og brugertest, så derfor sikrer han et højt fagligt niveau på Conversionboost og at alle får en spændende og værdifuld dag.

Mere Ole Gregersen: Twitter · Youtube · Facebook · Website · Slideshare · Linkedin

© Conversionboost 2018
Arrangeret af Optuner

Kontakt: yes@conversionboost.dk

6. marts 2018
Axelborg
København