Sign up for 2020 ticket sales notice

 

 

Conversionboost
Growth Hacking and online optimization
Next time: March 2020 in Copenhagen (in english)

Hvorfor konverteringsoptimering?

Alle virksomheder bruger resourcer på online markedsføring, måned efter måned – men hvor godt bliver den betalte trafik egentligt udnyttet, når først brugeren ankommer til websitet? På Conversionboost er der 100% fokus på, at få mere ud af de besøgende i de digitale kanaler.

 

At fastholde vækst og konkurrenceevne på det digitale marked handler om salgs-teknik, kundeindsigt, psykologi, design, brugerdata, split-test og meget mere. Kom og bliv sporet ind på hvor du skal sætte ind – og hvordan.

Bliv datadrevet og kundefokuseret

At indsamle data om de besøgendes handlinger og holdninger, er afgørende for at kunne træffe de beslutninger der kan føre til en øget konverteringsrate. Om data kommer fra analytics eller brugertest er mindre afgørende. Men uden at indsamle og analysere data, bliver ændringer aldrig til optimering. Det bliver bare til ændringer.

Det er ikke let at arbejde datadrevet, det kræver en langsigtet systematisk indsats, med fokus på både processer, værktøjer og kompetencer. Men på Conversionboost får du med garanti masser af inspiration til at løfte den opgave i din virksomhed.

Få mere salg ud af samme marketingbudget

De fleste virksomheder har et fast (stort og måske endda stigende) marketingbudget, men hvordan er resourcer på at lukke det digitale salg fordelt på selve websitet? Mange websites har uindfriede potentialer for forbedring, optimeringer der vil give øget salg på samme marketingbudget. Conversionboost giver inspiration og metoder til at identificere de potentialer og sætte den proces i system.

Nye rammer og partnerskab med DI Handel

I 2019 flytter Conversionboost til nye rammer: Fra Axelborgs banknostalgi til Industriens Hus på Rådhuspladsen. Endnu et fantastisk rum med gode muligheder for netværk, workshops og vores velafprøvede konferencekoncept.

Titles of previous participants

Conversionboost arranged by

© Conversionboost 2019

Kontakt: yes@conversionboost.dk

March 2020
Industriens Hus
Copenhagen